duomassage

TERUGBETALING PSYCHOLOOG

Diverse ziekenfondsen voorzien een tussenkomst in de kostprijs voor psychologische begeleiding. Mijn erkenningsnummer als psycholoog is 641112798 en u kan dit terugvinden op (www.compsy.be).

Lees HIER het overzicht van terugbetaling psychologische begeleiding per ziekenfonds.

OPLOSSINGSGERICHTE COACHING

U kan bij mij terecht voor diverse problemen waaronder faalangst, depressie, schuldgevoelens, stress, burn-out, piekeren, verliesverwerking ...

Deze oplossingsgerichte gesprekken kunnen gecombineerd worden met massage gericht op psychisch en emotioneel evenwicht.

De sessies duren 90 min (60 euro) of 120 min (80 euro).

De focus ligt op het zoeken van groeimogelijkheden in het nu en de nabije toekomst. Wat kan veranderen! De klant heeft een actieve rol bij het in kaart brengen van zijn huidige situatie en het zoeken naar oplossingen. De therapeut biedt ondersteuning en moedigt aan.

De aandacht wordt niet gelegd op wat gebeurd is (het trauma), maar op de gedachten, gevoelens en gedragingen als reactie op die gebeurtenis.

Tijdens een trauma ontstaat een betekenisverlening die ons op dat moment helpt overleven. In het NU gaan we op zoek naar nieuwe etiketten (betekenissen), waardoor de negatieve invloed van het trauma afneemt.

PRATEN OVER PROBLEMEN
CREEERT PROBLEMEN
PRATEN OVER OPLOSSINGEN
CREEERT OPLOSSINGEN

Lees meer over oplossingsgerichte gesprekstherapie in onze folder.

Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning.

Combinatie met massage

Onverwerkte emoties, negatieve gedachten, valse overtuigingen en probleembevestigend gedrag veroorzaken verstoringen in jouw energiesysteem, waardoor klachten ontstaan en het trauma verder gevoed wordt.

Bij lichaamswerk gebruiken we energetische massage (Reiki en Jin Shin Jyutsu), holistic pulsing, acupressuur en cranio-sacrale technieken, waardoor het lichaam haar emotionele spanningen loslaat.

UZELF ZIEN ZOALS U WIL ZIJN
IS DE SLEUTEL TOT GROEI
gesprekstherapie Lochristi
terug naar boven