Dendermondsesteenweg 29  ♦  9270 Kalken
Tel: +32 (0)474 30 85 84  ♦  info@dekrachtbron.be

duomassage

Massage in Berlare

Massagecentrum De Krachtbron bevindt zich op amper 10km van Berlare en deelgemeentes Overmere en Uitbergen. Wij hebben een ruim aanbod massages: ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, buikmassage, stoelmassage, ... Ook mogelijkheid tot coaching (specialisatie burn-out) of het volgen van een massagecursus.

Woont u in Berlare, Overmere of Uitbergen, dan heeft u slechts 15 min. nodig om bij ons te genieten van een relaxerende massage of een diepgaande sportmassage.

Graag ontvangen wij mensen uit Berlare, Overmere of Uitbergen om kennis te laten maken met onze ontspanningsmassage, maar onze ervaring ligt vooral op het geven van massages die de gezondheid bevorderen. Door de combinatie van Westers met Oosterse massagetechnieken bekom je een hoofdmassage, nekmassage of rugmassage die veel beter pijnklachten verlicht en stress vermindert.

Massage cadeaubon

Schenk een MASSAGE CADEAUBON aan vrienden of famielie als een gezonde verrassing.

Stoelmassage Berlare

Heeft u een bedrijf in Berlare, Overmere of Uitbergen en u wenst uw werknemers eens op een gezonde manier te verrassen, vraag dan vrijblijvende een offerte voor stoelmassage.

Wij hebben een ruime ervaring op het vlak van bedrijfsmassage en werken, indien nodig, met verschillende stoelmasseurs. Stoelmassage leent zich ook voor teambuilding, evenementen, opendeurdagen, ...

Wij verzorgden stoelmassage voor Bayer, Securex, OCMW Lochristi, Gemeentebestuur Destelbergen, ArcelorMittal, AS4 te Lokeren, Farmad, ...

ontspanningsmassage Lochristi
terug naar boven